sâmbătă, 23 august 2014

Cronica unei renasteri (Deconspirarea "fanului fara chip"...)

Galeria Argesului
Am sa incep cu sfarsitul meciului. Imaginati-va asta: jucatorii echipei adverse vin si aplauda galeria Argesului. Unul dintre ei striga: "Nicolaaee Dobriiin"! Asta este momentul in care intelegi ce inseamna spiritul lui FC Arges. Si totodata fair-play-ul. Toata lumea e cu numele Gascanului pe buze... 
Nu mai conteaza ca FC Arges 1953 - echipa formata acum 2 saptamani din multi tineri si cativa "dinozauri violeti" - a pierdut. Prisa, ne-ai facut sa dam cu basca de pamant ca pe vremuri, la 0-0, dar noi te iubim! Vali Nastase? Cum il stiti. Elegant. Mereu prezent in aparare, insa acum cu un rol nou: acela de "closca" pentru tinara echipa - "hai, mai sus", "nu-i nimic!", etc...As vorbi si despre cei tineri, dar inca nu-i stiu! Avem timp. Btw, mi-a placut numarul 8...


Noua echipa
Si peste toti galeria Argesului. Jumatate din echipele din Liga 1 nu au asemenea galerie ca in Liga a 4-a! Toate echipele vor simti cum e sa joci cu Argesu'. Toti jucatorii adversi vor da ultima farama de energie. Pentru ca sa joci impotriva Argesului e motivant!

http://www.fcarges1953.ro/proiect/sustine/
Dar sa joci pentru FC ARGES ar trebui sa fie mai mult decat atat. Pentru tinerii violeti ar trebui sa fie o onoare. Ma gandesc ca - in locul lor - m-as antrena pana la epuizare. Zi de zi. Minut de minut. Ca sa respect blazonul pe care-l port. Purtat inainte de atatia jucatori uriasi. Fiecare ar trebui sa-si ia un fost jucator "model" pentru postul lui. Si sa-l depaseasca. Au timp! (Poate le dati si asta sa citeasca!)

Articolul de anul trecut "Argesul"
Eu am regasit bucuria. Aia pe care o gasisem pe la 4-5 ani - chiar daca nu intelegeam mare lucru - si pe care am pierdut-o acum cativa ani. Multumesc, Argesule!

In Valea Ursului vulturul violet a zburat din nou. 
Si va ateriza in "Strand".

PS: Prin martie 2013 am scris un articol "anonim", dupa un meci amical FC Arges - Astra, care a fost vizualizat de peste 100.000 de oameni (conform Facebook) si preluat de mai multe publicatii online sau fizice argesene... Uite ca unii s-au trezit! Respect! Poate se trezesc si ceilalti! Si... da, o sa mai scriu! Din '53 si pan'acuuu violet este ceruuu'!

4 comentarii: