joi, 18 decembrie 2014

Canisa Lionheart e o mare teapa!


Daca vedeti vreodata acest anunt, nu-l luati in seama, voi trece alaturi realitatea, din pacate experimentata:


"Canisa Lionheart vinde pui (multe rase de catei), sanatosi, masculi si femele, pui proveniti din parinti cu drept de reproductie castigat in expozitii si examene de selectie.

Cateii au:

- Carnet de sanatate cu vaccinari si deparazitari interne si externe. In realitate vine un carnet gol cu deparazitare facuta, insa la prima deparazitare catelusul elimina paraziti ca si cum n-ar fi fost facuta... daca scapa e bine...

- Microcip implantat, dispozitiv care indeplineste standardele de calitate ISO, in vigoare. (Obligatoriu prin lege! Dispozitiv de identificare in caz de pierdere sau furt) In realitate, nu a venit cu microcip implantat... "obligatoriu prin lege"... ma faci sa rad, jegosule!

- Pasaport european In realitate... nu a venit cu nici un pasaport!

- Garantia achizitiei prin contract. Contract? O gluma. Proasta.

- Pentru companie, fara pedigree (din parinti cu pedigree, teste de sanatate la zi) sau pentru performanta cu pedigree de tip A In realitate: platit pedigree A, primit o duda!

- Hrana gama Royal Canin – gratuit ( pentru o acomodare mai usoara in noul camin ) In realitate: primit o punguta cat doi pumni cu bobite... Nu contest, doar ca nu mi-am dat seama dupa gust ce sunt!

- Se ofera transport asistat gratuit in majoritatea oraselor, exclus tren sau autocare. In realitate: taraganat, il trimitem azi, ba nu - saptamana viitoare, va anuntam inainte, etc... Au sunat exact cand au ajuns, fix cat sa nu poti merge sa-l iei... Sa trimiti pe altcineva... etc

Pentru oferta de pret si detalii suplimentare... "


In concluzie: evitati aceasta pseudo-canisa Lionheart (din Oradea)! Totul este o minciuna. Gogonata. Dupa jumatate de an de presiune a recunoscut ca puiul trimis a fost adus din Ungaria, probabil cumparat la kilogram cu alti zeci/sute de catei, iar raspunsul a fost: "sa ziceti merci ca e sanatos!"


Va rog sa dati mai departe mesajul astfel incat sa nu mai pateasca si altii asta, iar daca mai aveti exemple - cu aceeasi canisa sau alta, va rog sa lasati detalii.


Acesta a fost primul pas. Am promis razboi. Si eu ma tin de promisiuni, nu ca samsarii de catei! Urmeaza forurile legale! Ascunde-te cat mai poti!

Un comentariu:

  1. Buna seara...as dori sa cump.un pui de catel dog german arlechin....am cump.anul trecut un puiut...si as mai dori un pui...ma puteti ajuta0758990816

    RăspundețiȘtergere