marți, 5 octombrie 2010

Femeia, barbatul si... chimia (15)

Femeia vrea luna de pe cer, dar nu ar pune mana sa-ti tina scara...
O auzi spunand ca vrea un barbat care s-o protejeze, s-o stranga-n brate, sa-i faca somnul linistit, s-o surprinda, s-o iubeasca, sa-i aduca flori, s-o plimbe, s-o trezeasca tarziu...linistit si placut, s-o futa...s-o...s-o... Si cand da peste unul...nu-i place! "Ce vrei, fata, daca nu-l iubesc! Nu exista chimia aia...stii tu!" "Da, fata, daca-ti place mai mult fizica, n-ai ce-i face..."
Partea proasta? Si barbatii sunt la fel...
Noroc cu cealalta parte de barbati si femei care fac cu randul la tinut scara si la luat luna de pe cer, altfel am fi o specie pe cale de disparitie....

11 comentarii:

  1. :)))) rad cu lacrimi in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. cu randul am mai vazut, deodata e mai greu. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ok asta e o varianta. mi-e imi place in egala masura si varianta: "tot ce imi doresc este o persoana normala, cu bun simt", dar totusi cand o "primim", nu are ochii verzi, nu e suficient de inalt, gras, slab sau nu e pasional, interesant, etc...asta dupa o prima "vedere".

    RăspundețiȘtergere
  4. scara e greu de tinut, mai ales cand te sprijini de ea, asteptand ca cel din varf sa iti aduca luna de pe cer si ... trece cineva prin fata ta, iti arunca o ochiada si iti vine sa lasi scara si sa vanezi altceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. chimia bat-o vina!!! oricum totul tine de hormoni si daca sunt secretati cand trebuie si in ce cantitate trebuie. nu putem inventa un ser pe care sa ni-l injectam din cand in cand, mai ales atunci cand chimia incepe sa-si piarda din tarie sau cand nu apare orice am face?

    RăspundețiȘtergere
  6. si cum e mai bine? sa visezi la mult asteptatul foc de artificii sau sa te organizezi in doi, "cu cap", la tinutul scarii?

    RăspundețiȘtergere
  7. nu mi-a placut niciodata chimia...dar nici fizica...in schimb am iubit matematica...ce fac? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. bine ca n-ai iubit poezia! pentru cel care nu s-a semnat la ora 20.11 :)
    micul secret al Evei? sa nu-i spuna lui Adam ca ea a fost inainte creata ... :)
    dar oricum bine zis.. si la obiect :D
    lordmishu

    RăspundețiȘtergere
  9. ah..si sa fie luna plina, da?

    RăspundețiȘtergere
  10. 1. Sper sa te opresti din ras!
    2. Perseverenta, fiul meu, perseverenta...dar exista si varianta in care amandoi tin scara si al treilea ia luna de pe cer! ;)
    3. Inca o femeie care vrea luna de pe cer?
    ...
    Ce legatura au aceste comentarii intre ele? Parca le-ar fi scris aceeasi persoana...

    7.Pentru matematica incercati sa... numarati, oricum si in chimie si fizica se foloseste matematica, deci e un avantaj in a nu gresi la formule si la aplicat legi!

    PS: Nu exista ser, chimia trebuie intretinuta (si cu fizica), iar cand apare "vanatoare" inseamna ca deja ai fi avut nevoie de ser! Sau de-o distanta mai mica...pana la luna plina...

    RăspundețiȘtergere
  11. iar cand i-o aduci, nu stie ce sa faca cu ea...

    RăspundețiȘtergere